01 Istorijat

Naša kompanija je porodična firma.

Porodična firma, osnovana 1999. godine. Osnovna delatnost preduzeća Flexo stil je proizvodnja fleksibilne ambalaže za Prehrambenu (HoReCa, pekarsku, mlečnu, mesnu, konditorsku), hemijsku, kozmetičku, farmaceutsku, PET-FOOD i ostale proizvodne industrije...

02 Posvećenost

Kao proizvođač nudimo kompletnu uslugu, od razvoja do proizvodnje.

Svaki projekat je jedinstven. Individualni pristup i fleksibilnost omogućuju nam realizaciju malih, srednjih i velikih tiraža. Zahvaljujući našem stručnom iskustvu, možemo proizvesti proizvod raznih namena, od jednostavnih do premium pakovanja. O kvalitetu naše ambalaže svedoče dugogodišnji klijenti, koji su nam ukazali poverenje.
Shvatajući da tržištu nedostaju mali tiraži visokog kvaliteta i kratkih rokova izrade. Оd tada ulažemo u opremu i tehnologiju da bi ispratili ove zahteve tržišta.

03 Pretvaramo ideje u ambalažu

Mi biramo fleksibilnost, a vi?

Zahvaljujući specifičnim tehničkim veštinama i dubokom poznavanju tržišta i trendovima pakovanja, nalazimo najbolje rešenje za bilo koji proizvod. Mi uvek razmotrimo formu kupca, njegovu opremu za pakovanje i varenje, kako bismo im omogućili pokretanje proizvodnje brzo i bez zastoja. Naša stalna obaveza je da ponudimo prilagođena fleksibilna rešenja za samo dve nedelje, što prevazilazi očekivanja kupaca.
Flexo stil se svakodnevno zalaže za pružanje ambalaže malim i velikim potrebama brenda, uložili smo u inovativne i održive tehnologije koje nam omogućavaju da ponudimo visok kvalitet štampe i brzu isporuku, čak i za male tiraže.
Veliki izbor vrećica i torbi prilagodljivih veličini, štampi i materijalima. Nudeći praktične i inovativne formate, poboljšaćete korisničko iskustvo pružajući rješenja u stvarnom vremenu u skladu sa trenutnim životnim stilovima potrošača.

04 Naši partneri

Ponosni smo što je naša firma povezana sa velikim brendovima.

Stvorili smo partnerstva sa nekim od najboljih kompanija na tržištu. Mi verujemo tehničkim i komercijalnim partnerima koji dele s nama istu inovativnu viziju, a neki od njih su: SunChemical, Flint Group, Cartiera del Chiese, Taghleef, Plastchim, Tesa, 3M, Coim, Henkel, S-Group, Böttcher SRB doo i mnogi drugi.

05 Kvalitet

Visok kvalitet ambalaže za kratko vreme.

Flexo stil se svakodnevno zalaže za pružanje ambalaže malim i velikim potrebama brenda, uložili smo u inovativne i održive tehnologije koje nam omogućavaju da ponudimo visok kvalitet štampe i brzu isporuku, čak i za male tiraže.